BELANGRIJK: Regels & Voorwaarden

Go down

BELANGRIJK: Regels & Voorwaarden

Post by Silvermoon on Mon Jan 02, 2017 4:53 pm

Welkom op Modelpaarden Praat NL! Om een leuke sfeer op het forum te behouden, is het belangrijk dat je de volgende regels goed doorleest. De regels zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat het forum een leuke, open, en leerzame omgeving blijft. Het schenden van deze regels kan resulteren in een tijdelijke of permanente deactivatie van je account.

Accounts en gebruikersnamen:
- Alle accounts dienen eerst goedgekeurd te worden door de administrator van dit forum.
- Iedereen die niet geregistreerd is kan geen reacties plaatsen op dit forum. Echter zijn alle topics (behalve die in het verkoop forum, liveshow rapporten en het kletshoekje) wel zichtbaar voor gasten.
- Gebruikersnamen dienen geen scheldwoorden te bevatten.
- Het veranderen van gebruikersnamen kan alleen via de administrator. Wil je je gebruikersnaam veranderen, stuur dan een persoonlijk bericht.

Algemene gedragsregels:
- Let op je taalgebruik. Schelden en/of beledigend taalgebruik wordt niet getolereerd. Op dit forum zitten ook jongere leden, dus hou het netjes.
- Probeer kritiek op een opbouwende manier te leveren. Het kan altijd voorkomen dat je het niet eens bent met iemand, of dat je een bepaald model niet mooi vindt, maar zorg er dan voor dat je bericht niet alleen negativiteit bevat.
- Spam wordt niet gewaardeerd en meteen verwijderd.
- Alle meningen moeten geuit kunnen worden, maar doe dit op een nette, aangename manier.

Media op het forum:
- Alle foto's, links en andere media dienen vrij te zijn van virussen.
- Alle media op het forum zijn zichtbaar voor gasten (met uitzondering van het verkoop forum, liveshow rapporten en het kletshoekje).
- Vermijd het plaatsen van media die aanstootgevende of schokkende beelden bevatten.

Verkoop:
- De verkopers van modellen en andere items nemen de volledige verantwoordelijkheid voor hun transacties. Het forum Modelpaarden Praat NL kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele diefstal, oplichting of fraude op het verkoop forum.
- In het 'Discussie Handel & Verkopers' forum worden referenties geplaatst voor verkopers. Mocht je een negatieve ervaring willen delen, zorg dan dat de verkoper waarover het bericht gaat op de hoogte is van de situatie.
- Bij diefstal, oplichting of fraude op het verkoop forum wordt de account van de dader (tijdelijk of permanent) geblokkeerd.
- Heb je meerdere modellen om te verkopen? Probeer ze allemaal in 1 topic te plaatsen. Het is niet de bedoeling dat er 50 topics geopend worden voor 50 verschillende modellen van 1 verkoper.
- Als je model/item verkocht is, laat dit weten aan een Moderator zodat het topic gesloten/verwijderd kan worden.
- Er is een apart subforum voor vragen over de waarde van een bepaald model/item, genaamd 'Wat Is Het Waard?'. Gelieve dit soort vragen alleen in dat subforum te stellen, en niet in de andere verkoop forums.
- Je mag je advertentie (=topic in verkoop forum) 1 keer per 2 weken een 'bump' geven. Updates over de prijs of verkoopstatus van modellen zijn altijd toegestaan.


Nu je bekend bent met de regels, kan je op je gemak de rest van het forum bezoeken. Kom bijvoorbeeld eerst iets over jezelf vertellen in het forum 'Voorstellen'. Wij wensen je veel plezier!

_________________
Zoraida Tack - Arabisch tuig voor modelpaarden
avatar
Silvermoon
Admin
Admin

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 2017-01-02
Leeftijd : 22
Woonplaats : Leiden

View user profile http://modelpaardenpraat.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum